Jouw (droom)woning in Duitsland

Droomt u van een buitenlands avontuur zonder dat u uw budget in de gaten moet houden? Overweeg dan om de Nederlandse grens over te steken en u te settelen in Duitsland. Permanent of tijdens uw vakanties. Hollandimmocenter.com helpt u graag om een prachtig en betaalbaar (vakantie)huis te vinden in een leuke streek.

Duitsland is niet ver van Nederland en toch waant u zich al snel op vakantie door de rust en de prachtige natuur die streken zoals het Sauerland te bieden hebben. De kleine afstand maakt de stap om te verhuizen laagdrempelig. Bovendien zullen uw vrienden en familie met plezier en vaak op bezoek komen.

Daarnaast maakt de lage hypotheekrente het gunstig om in Duitsland een huis te kopen. Een grote woning met een mooie tuin is niet langer een droombeeld. Ook met beperkte middelen kan u kiezen uit een breed aanbod aan vrijstaande huizen. Holland Immocenter is een gedreven makelaarskantoor en gespecialiseerd in de verkoop van woningen in Duitsland. Zij vinden zonder problemen deze droomwoning voor u!

Duitsland heeft nog een aantal leuke voordelen achter de hand die maken dat u daar een zorgeloos leven kan leiden. Er zijn genoeg banen voorhanden die bovendien goed betaald worden. Verder ligt de gemeentelijke belasting lager dan in Nederland en ook de kosten om met uw wagen rond te rijden zijn beperkter. Zelfs tijdens het winkelen zal u het verschil merken in uw portefeuille door de de 6% BTW percentage.

Wacht niet langer om uw droom over de grens waar te maken!