Verhuizing naar Duitsland regelt u bij Oostmakelaardij

Oostmakelaardij.nl heeft al vele jaren lang ervaring op het gebied van huizen in Nederland en Duitsland. Bij Oostmakelaardij vindt u een ruim aanbod aan huizen in het Duitse grensgebied met Emmen. Bekijk het aanbod en zie of het huis van uw dromen er tussen staat.

Groot aanbod aan woningen in Duitsland
Op Oostmakelaardij.nl vindt u een groot aanbod in woningen in Duitsland. In de loop der jaren heeft Oostmakelaardij een enorm netwerk opgebouwd in de regio Emmen en het grensgebied met Duitsland. In die jaren is veel kennis opgedaan met de betrekking tot het aankopen van huizen in Duitsland. Oostmakelaardij staat u dan ook bij gedurende het gehele aankooptraject.

Verhuizen naar Duitsland is financieel aantrekkelijk
Er zijn diverse redenen mogelijk om een verhuizing naar Duitsland te overwegen. De meest gehoorde reden is dat huizen in Duitsland aanzienlijk goedkoper zijn dan in Nederland. In Duitsland is een vrijstaand huis met een ruime tuin vaak heel betaalbaar. Ook wat betreft de wegenbelasting zit je in Duitsland goed, wat een stuk voordeliger is ten opzichte van Nederland. Ook is het fiscale klimaat een stuk aantrekkelijker en zijn gemeentelijke belastingen een stuk lager. De gezondheidzorg is van een hoog niveau en wachtlijsten zijn een stuk korter. Tevens is een dagje winkelen goedkoper in Duitsland. Zo zijn er heel wat redenen waarom u een verhuizing naar Duitsland zou kunnen overwegen.

Oostmakelaardij voorziet u van deskundig advies
Om een verhuizing naar Duitsland te laten slagen schakelt u de hulp van Oostmakelaardij in. Oostmakelaardij staat u met hulp bij omtrent het aankopen van het huis. Dit gaat van de financiering tot aan de daadwerkelijke sleuteloverdracht. Ook op het gebied van verzekeringen en andere formaliteiten staat Oostmakelaardij u graag met advies bij. Heeft u behoefte aan meer informatie, dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen.